Русия продължава да внася елитни европейски вина, въпреки въведените санкции.

...
Русия продължава да внася елитни европейски вина, въпреки въведените санкции.
Коментари Харесай

Приятел на дъщерята на Путин ще доставя елитни вина, заобикаляйки санкциите

Русия продължава да внася елитни европейски виновност, макар въведените наказания. Доставката се оформя като „ мостри за узаконяване “ от компанията на другар на дъщерята на Владимир Путин, Екатерина Тихонова, оповестява, като се базира на информация на GUOLDHALL.

Европейските компании даже са нараснали пратките: вместо позволените 2,5 литра, да вземем за пример, е завършена партида по 60 литра, твърди „ The Insider “.

По-рано компания „ Рятико “ доставяше в Русия артикули от Япония: от маринован джинджифил до биостимулатори. Но притежателят на „ Рятико “ Алексей Репик е другар на Екатерина Тихонова. Състоянието му се прави оценка на 1,4 милиарда $. Компанията му е една от най-големите фармацевтични производители в Русия.

Федералната антимонополна работа заподозря него и Министерството на здравеопазването в картелен скрит план, довел до повишение на цените на медикаментите. Разследването обаче приключва без резултат.

Компания „ Рятико “ внася елитни сортове виновност, които към този момент не се продават поради глобите. Но те могат да бъдат открити в елитни заведения за хранене, благосъстоятелност на Репик и неговия сътрудник Иван Сибирев, топ управител на фирмите на Генадий Тимченко.

Само през ноември-декември в Русия е импортирана пратка на стойност 283 милиона рубли. За някои виновност руснаците, които живеят с минимална заплата, ще би трябвало да икономисват 24 години - и то в случай че не харчат за храна и жилище.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР