Русия привика посланиците на Германия, Швеция и Дания, за да

...
Русия привика посланиците на Германия, Швеция и Дания, за да
Коментари Харесай

Русия скастри Германия, Швеция и Дания да разследват, а не да мътят водата за Северен поток

Русия привика посланиците на Германия, Швеция и Дания, с цел да изрази митинг заради " цялостната липса на резултати " в следствието за определяне на причинителя на офанзивата против газопроводите " Северен поток ", оповестява " Ройтерс ".

През септември предходната година няколко необясними подводни   " Северен поток 1 " и новоизградения " Северен поток 2 " , които свързват Русия и Германия през Балтийско море.

Взривовете станаха в икономическите зони на Швеция и Дания, като и съгласно двете страни. Все още обаче не е открито кой е причинителят. Двете страни и Германия проверяват случая.

Руското външно министерство упрекна и трите страни в съзнателно закъснение и в опит да прикрият кой стои зад офанзивата.

От ведомството обявиха, че не са удовлетворени от непрозрачния темперамент на следствието и отхвърли Русия да бъде включена в него.
 Швеция търси старателно, само че още не знае кой е взривил Обновена
Швеция търси старателно, само че още не знае кой е взривил " Северен поток "

Основната версия е за спонсорирана от някоя страна група

" Беше маркирано, че тези страни не са заинтригувани да открият същинските условия на диверсията. Напротив, те забавят напъните си и се пробват да прикрият следите и същинските причинители на закононарушението , зад което съгласно нас стоят добре известни страни ", показват от съветското Министерство на външните работи.

" Неслучайно " изтекли " (за случилото се) се пускат в медиите в опит да се размъти водата ".

Съединените щати и НАТО нарекоха случая  От своя страна. Нито една от страните обаче не е предоставила доказателства за изказванията си.

Руското външно министерство увери, че Москва ще продължи да се пробва да подсигурява, че Германия, Дания и Швеция ще проведат така наречен " обективно следствие " с присъединяване на Русия.
 Централно разузнавателно управление на САЩ и немското разузнаване подготвили различна версия за взривяването на
Централно разузнавателно управление на САЩ и немското разузнаване подготвили различна версия за взривяването на " Северен поток "

Нови изказвания на американския проверяващ публицист Сиймур Хърш
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР