Русия предприе атаки тази нощ срещу цели в Южна и

...
Русия предприе атаки тази нощ срещу цели в Южна и
Коментари Харесай

Русия атакува Украйна с дронове и балистични ракети?

Русия предприе офанзиви тази нощ против цели в Южна и Източна Украйна, употребявайки дронове " Шахед ", евентуално и с балистични ракети, оповестиха в ранните часове на днешния ден украинските военновъздушни сили, представени от Ройтерс.

Първо детонации отекнаха в Николаев, а по-късно и в Одеса, оповестява УНИАН. Украинските Военновъздушни сили оповестяват за комбинирана офанзива и за оповестена въздушна паника в редица области, а в Одеска, Николаевска, Херсонска, Запорожска, Донецка и Днепропетровска област съществува опасност от удари с дронове.

Междувременно в Полтавска, Черкаска, Днепропетровска, Харковска и Кировградска област е оповестена опасност за удари с балистични ракети. Украинското оперативно военно командване " Юг " е засекло интензивност в Черно море на съветски ракетоносци, показва УНИАН.

Ройтерс не може да удостовери тази информация от самостоятелни източници.

Ръководителят на военната администрация на Одеска област, Олег Кипер, сподели, че противовъздушната защита отразява съветска офанзива с дронове.

" Възможно е да има няколко талази от офанзиви ", написа Кипер в Телеграм, написа Българска телеграфна агенция.

Големи подразделения на съветските сили минават в атака в североизточния бранш на фронта на Купянското направление, където се водят яростни боеве, споделиха пък през вчерашния ден украински чиновници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР