Русия праща стотици руски затворници в окупираните територии на Украйна,

...
Русия праща стотици руски затворници в окупираните територии на Украйна,
Коментари Харесай

Русия праща затворници да сменят войниците в Украйна

Русия праща стотици съветски пандизчии в окупираните територии на Украйна, с цел да компенсира загубите на военна мощ. Това заяви Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна.

" Неотдавна беше маркирано идването на към 200 такива лица в един от полевите лагери на съперника във краткотрайно окупираното Рогово, Луганска област, за четириседмичен курс на обща военна подготовка. До края на месеца се чака да дойдат още до 250 наказани ", се споделя в отчета.

Също по този начин край пункта Можняковка в Луганска област окупаторите са организирали образование за до 800 наказани, пристигнали неотдавна от Руската федерация.

" В същото време към 400 наемници от средите на съветските пандизчии, вербувани от ЧВК " Вагнер ", неотдавна са пристигнали на полигона край селището Новопетривка, Запорожка област, за военно образование. Обучението ще продължи няколко седмици. Очаква се в близко бъдеще за военно образование да дойдат още 400 наемници от средите на съветските пандизчии ", обявиха от Генералния щаб.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР