Русия е заинтересована от сътрудничество с Китай за внедряване на

...
Русия е заинтересована от сътрудничество с Китай за внедряване на
Коментари Харесай

Русия и Китай внедряват заедно 5G?

Русия е заинтригувана от съдействие с Китай за внедряване на стандарта 5G, съобщи през днешния ден на юношески учебен конгрес покрай Москва съветският външен министър Сергей Лавров, представен от ТАСС.

По думите му Русия няма да следва образеца на американците, които просто изискват от всички да не си сътрудничат за 5G с Китай, по-специално с компанията Huawei. Напротив, Русия е заинтригувана да си сътрудничи със страните за основаване на модерни технологии и внедряването им в практическия живот, добави съветският външен министър.

Лавров посочи, че отрасловите министерства и ведомства работят интензивно за разпространяването на тази технология в Русия. Предстои да се реши въпросът за съответните честоти, които да бъдат отпуснати за 5G. Въпросът е по какъв начин военните, които от дълго време работят на тези честоти, да намерят някакъв излаз, тъй че или да създадат място или да намерят различен ешелон в тези честоти, означи министърът, представен от Българска телеграфна агенция.

5G е доста значима тематика както за Русия, по този начин и за целия свят, посочи в умозаключение ръководителят на съветската дипломация.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР