Русия е в плен на незапомнен бум на криминална и

...
Русия е в плен на незапомнен бум на криминална и
Коментари Харесай

Страх в Москва: Убийците от Вагнер се завърнаха от фронта, вече тероризират цяла Русия

Русия е в плен на нечуван взрив на престъпна и битова престъпност, откогато всякаква незаконна паплач бе небрежно освободена от пандизите, с цел да води война за частната войска на Евгений Пригожин " Вагнер ". Сега бандитите са се разпищолили и тероризират редовите руснаци, като ги грабят, пребиват, изнасилват и колят, пишат дребното останали сериозни издания. В обществените мрежи пък към този момент циркулират десетки ужасяващи видеоклипове, на които се виждат следи от кръвопролитие или престрелки.
 
Хиляди някогашни пандизчии, присъединили се в редиците на “Вагнер ”, се върнаха назад в домовете си. Това тяхно завръщане обаче съответствува с невъобразим растеж на убийствата в Русия от 20 години насам. През април английския в. “Гардиън ” оповестяват, че върналите се от фронта наказани към този момент са почнали да тормозят локалните руснаци.



" Елитните бойци " от " Вагнер " са събрани главно от пандизите

Тогава бе обявено за убийството на кусур човек в Цхинвали, столица на обявилата се за самостоятелна от Грузия Нова Осетия, приета от Русия. Местните управляващи оповестиха в ранните часове след убийството, че са задържали причинителя, разпознат от държавните медии, беше Георгий Сиукаев - наказан палач, който беше вербуван от пандиза предходната есен от паравоенната организация на Евгений Пригожин.

Един от най-пресните случаи е от трен, пътуващ от Барнаул в Сибирския федерален окръг за Адлер (район в Сочи). Според информацията, която циркулира в някои съветски медии, пасажер е бил намушкан в едно от купетата, а няколко души са били ранени. Свидетели настояват, че причинителят е бил очевидно пийнал и евентуално дрогиран, упреквал е останалите във влака в това, че са възнамерявали терористична офанзива и би трябвало да ги обезоръжи. Нападателят е бил арестуван. Кадри, публикувани в обществените мрежи, демонстрират кървавите последствия от нападението. ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ЕКШЪНА ВЪВ ВЛАКА

Вчера бе обявено и за ликвидиране в кафене в Ангарск. Прострелян бе президентът на локалната федерация по бокс Александър Ракислов. Загина и още един човек. Извършителят е Василий Мурачев, който също е член на ЧВК " Вагнер " и неотдавна се е завърнал от фронта. ВИЖТЕ ВИДЕОТО ОТ РАЗСТРЕЛА В КАФЕНЕТО



85-годишната пенсионерка Юлия Луйскич бе обезглавена от някогашен боец на " Вагнер " в дома си

В края на март Москва беше потесена от злокобното ликвидиране на пенсионерка. Юлия Буйскич, 85-годишна някогашна учителка, беше заклана в дома си в дребния град Новий Бурец в Кировска област, на 600 благи източно от Москва. Извършителят - 28-годишният Иван Росомахин, е рецидивист, към този момент наказан на 10 година затвор за ликвидиране през 2020 година Той нахълтал в дома на пенсионерката, с цел да търси пари, а откакто срещнал опозиция, а умъртвил. Младият нарушител също е бил вербуван от Пригожин, а малко преди закононарушението се е върнал в родния си град.



Зловеща фотография от Сирия: наемници от отряда " Вагнер " се забавляват с отрязаната глава на сириец
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР