Русия е изстреляла модифицирани ракети Кинжал срещу украинските пилоти, които

...
Русия е изстреляла модифицирани ракети Кинжал срещу украинските пилоти, които
Коментари Харесай

Русия e атакувала украинското летище с модифицирани ракети Кинжал

Русия е изстреляла модифицирани ракети " Кинжал " против украинските водачи, които скоро ще стартират образование на създадени в Съединени американски щати изтребители F-16. Това е декларирал представителят на Военновъздушни сили на украинските въоръжени сили Юрий Игнат, цитира Укринформ .

Той е допълнил, че една от четирите съветски ракети, с трансформация Х-47, е свалена. Другите три ракети са блъснали покрай едно от военните летища на Украйна, които са непрекъснати съветски цели от няколко месеца.

Докато летището в Староконстантинов в Западна Украйна е най-често атакувано, офанзивата на 11 август сутринта е ориентирана към летището в Колония, също ситуирано в Западна Украйна, в региона на Ивано-Франковск.

" Този път младостта ни беше под прицел “, е декларирал Игнат.  " Наши млади водачи, които скоро ще заминат на образование ".

" Това е следващият удар на терористите с ракети Х-47. Ракетите са  ориентирани към военни летища, които са под прицела на врага повече от месец. А летището в Староконстантинов сега изпитва най-силно следствията от ударите на съветските окупатори ", е коментирал той.

Игнат е допълнил, че Русия " желае да удари нашите младежи, лишавайки ни от вероятността за по-нататъшно превъоръжаване с най-новите западни технологии. Но както виждаме, те не съумяха в това ".

Украинската медия напомня, че на 11 август към 10:00 часа (съвпада с българското веме) Русия е изстреляла четири аеробалистични ракети Х-47 " Кинжал “ от четири самолета МиГ-31К. Изстрелванията са осъществени от въздушното пространство на Тулска и Липецкая области на Руската федерация, добавя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР