Русия даде изпреварващ отпор на агресията и това беше единственото

...
Русия даде изпреварващ отпор на агресията и това беше единственото
Коментари Харесай

Путин на парада: Русия даде изпреварващ отпор на западната агресия НА ЖИВО

Русия даде изпреварващ отпор на експанзията и това беше единственото вярно решение, съобщи съветският президент Владимир Путин в речта си по време на парада в чест на 77-годишнината от края на Втората международна война.

" Русия няма в никакъв случай да се откаже от уважението към всички нации и култури, само че Западът реши да анулира това. Западът зачерта мъжеството и смелостта на тези, които извоюваха успеха над фашизма ", акцентира съветският президент.

" НАТО не пожела да ни чуе. Пактът имаше напълно други проекти и се приготвяше да нападне Крим. НАТО стартира да присвоява прилежащите към нас територии, покрай нашите граници. Всичко говореше за това, че конфликтът с неонацистите ще бъде неминуем ", съобщи още Путин.

„ С такива усеща на същински национализъм милицията на Минин и Пожарски се бори за отечеството, отиде в офанзива на Бородино поле, води война с врага край Москва и Ленинград, Киев и Минск, Сталинград и Курск, Севастопол и Харков, а в този момент се борят за нашия народ в Донбас, за сигурността на нашата татковина Русия “, счита президентът на РФ.

Той сподели още, че служителите на реда на Донбас и съветските военни се бият на лична земя.

Путин, в послание към жителите на страната на 24 февруари, напомни страниците от историята, свързани с Великата отечествена война, отбелязвайки, че тогава, през 1940-1941 година, СССР се е опитал да предотврати или най-малко да отсрочи експлоадирането на войната, „ се стремеше безусловно до последно да не предизвика евентуален агресор, не извърши или забави най-необходимите, явни дейности за подготовка за отбиване на идната офанзива “, а това докара до обстоятелството, че подхванатите дейности в последна сметка бяха „ към този момент пагубни просрочено ". Президентът на Руската федерация означи, че „ врагът беше спрян и по-късно смачкан, само че беше платена колосална цена “, грешката, обвързвана с опит за усмиряване на агресора, струваше скъпо на народа на страната. Руският водач акцентира, че „ няма да създадем такава неточност за повторно ".

Междувременно стана ясно, че въздушната част на парада на успеха в Москва няма да се организира заради метеорологични условия, заяви прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков.

Очакваше се 62 самолета и 15 хеликоптера да вземат участие в Парада на успеха в Москва, в това число въздушния надзорен пункт „ Ил-80 “, прочут като „ аероплан на съдния ден “ или " Летящия Кремъл ", откъдето Путин да рръководи при положение на нуклеарна война. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР