Русенската полиция е разкрила случая с обрания в края на

...
Русенската полиция е разкрила случая с обрания в края на
Коментари Харесай

Разкриха обир на близо 190 000 лева от банков трезор в Русе

Русенската полиция е разкрила случая с обрания в края на март предходната година трезор на клон на банка в Русе. Задържан е 48-годишен мъж. Това оповестиха през днешния ден от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град и от прокуратурата.

До разкриването на случая се стигнало след упорита и задълбочена работа от чиновници на русенската полиция, под управлението на Районната прокуратурата в града.

Обирът бе осъществен в нощта на 26 против 27 март предходната година. До трезора на банковия клон, намиращ се в центъра на града, е достигнато, откакто е разрушена стена при подземните гаражи, намиращи се под финансовата институция. През изработен отвор от прилежащо външно помещение, със особено готови съоръжения, през дупката са придърпани част от парите, които са се намирали на рафт. Взети са средства в разнообразни валути - 150 000 лв., 7000 английски паунда и 12 000 щатски $. Общата стойност е 188 385, 52 лв..

48-годишният И.П. е имал и съизвършител, който е непостоянен. Арестуваният мъж е притеглен като обвинен, а през днешния ден Районният съд му е наложил непрекъсната мярка за неотклонение "задържане под стража ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР