Русата водеща Мира Добрева слиза от малкия екран до седмица,

...
Русата водеща Мира Добрева слиза от малкия екран до седмица,
Коментари Харесай

Мира Добрева слиза от ефира на БНТ

Русата водеща Мира Добрева слиза от дребния екран до седмица, твърди " Уикенд ", базирайки се на свои източници в Българска национална телевизия. Предаването на Добрева " Отблизо " ще има нови водещи от 8 декември. В неделното тв студио отсега нататък ще се подвизават Боряна Граматикова и публицист, който титулярката дефинира като " млад и хубав сътрудник ".

Самата Добрева удостовери рокадата пред кореспондент на изданието. " Да, истина е, че ще мина най-вече зад кадър. От много време желая да се откажа от воденето и да се занимавам единствено с филми, с документалистика. Ръководството не беше според да се отдръпва, само че след доста диалози по тематиката съумях да убедя началниците да дадем късмет за изява на други лица. Аз ще продължа да съм стожер, продуцент и създател на значимите рубрики в " Отблизо ", показа популярната водеща и брачна половинка на режисьора Жоро Торнев.

Предаването на Мира Добрева е измежду рубриките с най-голям рейтинг в ефира на националната медия. То от години има постоянна публика, която нараства всеки сезон. Въпреки положителните резултати обаче, Мира е безапелационна, че към този момент не желае да е основна водеща. Добрева работи върху няколко други значими плана, на които желае да обърне по-голямо внимание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР