Русата журналистическа амбиция Мария Цънцарова от 6 години не се

...
Русата журналистическа амбиция Мария Цънцарова от 6 години не се
Коментари Харесай

Разведена ли е Мария Цънцарова! Журналистката е в семейна драма след второто раждане

Русата журналистическа упоритост Мария Цънцарова от 6 години не се е появявала обществено със брачна половинка си Симо и в медийните среди нейни сътрудници шушукат, че е допустимо да има земетресения посред им. Цънцарова не разгласява и фамилни снимки с мъжа си в обществените мрежи, както вършат всички нейни сътрудници, а се е фокусирала напълно върху работата си за сметка на персоналния живот.

„ Тя е болна кариеристка и цялостен работохолик. Възможно е да има земетресения в брачния живот, тъй като е прекомерно отдадена на специалността си и непрестанно жадува за нови достижения. Никой мъж не желае да бъде в сянката на жена си ", разясняват колежки на Мария от Би Ти Ви.

 

Симо Голев , с който са женени от 2015 година, е ученическата обич на Цънцарова . Запознали се, когато били в гимназията. Журналистката влагала целия си възторг в работата и въобще не била стопанка за образец. Била и много разсеяна, само че Симо не й се разсърдил нито когато наводнила дома им, нито когато едвам не го запалила поради забравена ютия, написа " Ретро ".

Само се нацупил, когато отвеяната Мария загyбила скъпия си годежен пръстен с елмаз единствено няколко часа откакто заблестял на ръката. Симо й предложил да се оженят точно на 30-ия си рожден ден.

Цънцарова не носела пръстени, по тази причина годеникът скрито й премерил пръста. Поръчал пръстена чак от Израел. Но й бил малко огромен и се изхлузил от пръста й часове откакто Симо си поставил на пръста й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР