Руса хубавица с пищно деколте има най-голям шанс да спечели

...
Руса хубавица с пищно деколте има най-голям шанс да спечели
Коментари Харесай

Галин си търси русо маце с големи бомби - slava.bg

Руса красавица с охолно деколте има максимален късмет да завоюва вниманието на фолк артиста Галин. Младият реализатор разгласи лист с критериите, на които би трябвало да дават отговор дамите на сърцето му, само че той се оказа много нищожен.

Изпълнителят си търси обилна кокона, която да застане до него в живота. Галин е един от дребното реализатори, които нямат съществени половинки, а кариерата му несъмнено не оказва помощ за одобряването на сериозните връзки.

Певецът неотдавна разгласи част от критериите, по които си избира половинка. Изненадващо годините и интелекта на бъдещата му другарка не са водещи, само че за сметка на това външния й тип несъмнено има огромно значение, написа „ България днес”.

Кандидат — приятелките на артиста наложително би трябвало да са руси и е желателно да са със относително огромна гръдна обиколка.

Самият музикант споделя, че описът с условия ненапълно е смешка, а повода да не си откри до момента половинка, е доста по-различна. „ Просто не съм разкрил същинската обич. Затова съм без гадже”, признава той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР