Румен Радев пръсна цяло състояние, за да изненада приятно любимата

...
Румен Радев пръсна цяло състояние, за да изненада приятно любимата
Коментари Харесай

Преди Малко Румен Радев Подаде На Десислава Малка Черна Кутия. Тя Я Отвори И Изгуби Думи! Та Вътре Има

Румен Радев пръсна цяло положение, с цел да изненада прелестно обичаната си жена. Покрай поредицата от празници, президентът реши да направи безценен подарък на законната си брачна половинка.

Преди няколко дни той е бил засечен в прочут столичен магазин за бижута. Държавният глава бил само в компанията на гардовете си. По изключение законната му брачна половинка не била до него. Президентът е решил да се възползва от това и да избере подарък, с който да я изненада и да засвидетелства любовта си.

В избора на украшение, президентът разчитал напълно на продавачките в магазина, които му обърнали уместно внимание. Президентът не бил наясно какво тъкмо търси, още повече че брачната половинка му има извънредно спорен усет.

Консултантите в магазина го срещнали с последните фешън трендове и му посочили модели от последните сбирки.

След дълго съмнение, Румен Радев най-сетне избрал подарък за обичаната си и напуснал удовлетворен магазина.

Десислава Радева има афинитет към бижутата и най-много към тези, които са направени ръчно. Любимото й украшение е брошка, направена от баба й. Бижуто, с което Деси Радева не се разделя, съставлява българска шевица, украсена с голям брой камъни.

Изненадите на президента към обичаната му не завършили само с подаряване на скъпото украшение, написа „ Ретро “.

Двамата си подарили няколко дни в прочут хотел в село Баня. Хотелът е благосъстоятелност на един от най-хубавите другари на Румен Радев. Президентското семейство не платило нито стотинка за почивката си.

Разноските към престоя им там били за сметка на приятеля на президента. По време на почивката си в село Баня, Деси Радева съумя за следващ път да измести вниманието върху себе си.

Половинката на президента изявила предпочитание да се научи да тъче и даже взела няколко урока от локалните занаятчии, добавя изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР