Елена Рибакина се радва на един от най-силните сезони в

...
Елена Рибакина се радва на един от най-силните сезони в
Коментари Харесай

Броени минути преди първия си мач: Защитаващата шампионка Рибакина се оттегли в Рим

Елена Рибакина се радва на един от най-силните сезони в кариерата си. Световната номер 4 завоюва 3 трофеи през първите четири месеца през годината, а с оглед представянето ѝ на клей (шампионка в Щутгарт), се очакваше да бъде една от фаворитките за трофея в Рим, където е в ролята на защитаваща купата.

Здравословните проблеми на представителката на Казахстан обаче постоянно са били съществено затруднение в нейната кариера. След като Рибакина не съумя да отбрани купата си в Индиън Уелс, заради болест, то през днешния ден някогашната номер 3 бе принудена да се отдръпна от конкуренцията, заради същата причина.

Броени минути преди мача против Ирина-Камелия Бегу, който по стратегия трябваше да стартира от 14:00 часа българско време, настоящата шампионка на Рим показа на конференция за моментното ви положение и за сложното решение, което тя взе:

" За страдание не се усещам задоволително добре, с цел да вземам участие. Имам толкоз положителни мемоари от предходната година и чаках с неспокойствие да играя за отбрана на купата. Рим е толкоз особено място за мен. Очаквам с неспокойствие да се върна идната година, с цел да играя за купата пред италианските почитатели. " - показа Рибакина 

Elena Rybakina on her withdrawal from Rome:

“Unfortunately I don’t feel well enough to compete. I have such good memories from last year and was looking forward to defending my title. Rome is so special to me & I look forward to being back next year to reclaim my title and play…
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР