Румен Радев е събрал по тъмно тази вечер предизборния си

...
Румен Радев е събрал по тъмно тази вечер предизборния си
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК: Румен Радев събира по тъмно щаба си, съветниците му с държавни лимузини в извън работно време

Румен Радев е събрал по мрачно довечера предизборния си щаб в НДК, научи ПИК.

Обитателят на " Дондуков " 2 с изтичащ мандат е дошъл там с държавните лимузини, които го чакаха да си тръгне дълго след края на работния ден, въпреки активността му като претендент да няма нищо общо с работата му като президент и да не е редно да ангажира голям конвой от 4 коли, харчейки държавна пара.

Още по-скандалното е, че с лимузини на президентството са били и съветниците му, което е допустимо да се случва единствено с негово позволение. Именно с такава държавна кола си е тръгнал оттова Николай Копринков, за който се твърди, че е главен партиен строител на новия план на Румен Радев и някогашните му служебни министри, с който се опита да разцепи Българска социалистическа партия, а в този момент присламчват червени фрагменти и деятели от цялата страна.

Запознати пък разкриват, че незабавната колекция в щаба на Радев, помещаващ се в НДК, е свикана от самия него, защото бил в суматоха по какъв начин да отговори на поканите за диспути с съперниците си. Днес на политически диалог го предложения публично проф. Анастас Герджиков, който съобщи, че не се тормози да дискутира всички тези с Радев, а след това това удостовери и Лозан Панов.

Сега топката за диспути е в Румен Радев, който под паника се страхувал от директен конфликт, само че в случай че пък откаже подобен ще стане ясно, че се опасява да приказва онлайн и без авансово наизустена тирада по уговорени въпроси, както са протичали досега всичките му тв изяви - с монтаж и на запис.













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР