Румър Уилис може да се подвизава като певица и актриса,

...
Румър Уилис може да се подвизава като певица и актриса,
Коментари Харесай

Румър Уилис - гола и откровена

Румър Уилис може да се подвизава като певица и актриса, само че е доста по-известна с честите си провокации. Дъщерята на Деми Мур и Брус Уилис постоянно разгласява в обществените мрежи фотоси с много нищожно облекло и в предизвикателни пози, с които провокира редица мнения.

този път обаче 32-годишната Румър надмина себе си с последната си фотосесия. Тя е черо-бяла, а на някои фотоси Уилис е без никакви облекла , единствено с въже, с което е завързана и минава през разнообразни елементи на тялото й.

Кадрите са напълно в жанр " строгата стопанка " . Румър театралничи и с черно боди, което обрисува прелестите й, в композиция с високи, черни, лачени ботуши, А в ръката си държи... бич.

на Сеп 26, 2020 в 2:46 PDT

" Наричай ме Мадам и аз ще те назовавам Сър " , написа Уилис в описанието към фотосите. На пръв взор, можем да си създадем извода, че тя очевидно си пада по палавите игри. Но фотосесията в действителност има много по-дълбоко обръщение.

на Сеп 28, 2020 в 12:22 PDT

Румър нееднократно е говорила за дамите, женското тяло и всички стандарти, с които нежният пол е привикнал да живее. " Тялото ми и правото ми на моята божествена женственост няма да бъдат следени или потискани от никого... мъж или жена ", написа тя.
 Румър Уилис, фотосите й по долни дрехи и какво мисли дъщерята на Брус Уилис за тялото си
Харесва ли се Румър Уилис по долни дрехи

И какво желае да ни каже

Освен това, желае да се разбере, че когато една жена се демонстрира гола, това не значи, че не се почита . И тя може да бъде секси единствено поради себе си, а не наложително поради някой различен. Уилис прави тези фотоси по същата причина. " Отстоявам и поддържам правото на всяка жена да показва себе си ", безапелационна е тя.

на Сеп 27, 2020 в 10:44 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР