Румънският модел Мадалина Геня, която днес става на 36 г.,

...
Румънският модел Мадалина Геня, която днес става на 36 г.,
Коментари Харесай

Вижте как Григор Димитров изненада любимата Мадалина за ЧРД!

Румънският модел Мадалина Геня, която през днешния ден става на 36 година, беше сюрпризирана прелестно от своя обичан – българския тенисист Григор Димитров. Тя получи голям букет червени рози. Двамата официализираха връзката си при започване на лятото. На 8 август Мадалина става на 36 години. Тя избра да прекара празника с обичания си на СПА отмора.

Броени часове преди датата Мадалина разгласява на формалния си профил в Instagram персонална равносметка, съпроводена от изложба фотоси, в това число такива с Григор и не пропусна да напише благи думи за него:

“Трябва да благодаря на това неуместно красиво необикновено човешко създание Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че би трябвало да жертвам доста от времето ни дружно, с цел да бъда пред компютъра съвсем непрекъснато през последните няколко месеца ”, написа румънката.

Малко по-късно в историята на профила си тя стартира да споделя специфични моменти от първите часове на рождения си ден, от които се схваща, че с Григор Димитров са на отмора и са посрещнали дружно изгрева. Самият той качи фотография на Мадалина в басейн в историята си в Instagram с добавено изображение на сърце и написа “Моята рожденичка ”.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР