Росина Станиславова заяви, че медиите винаги търсели сензации, но за

...
Росина Станиславова заяви, че медиите винаги търсели сензации, но за
Коментари Харесай

Обвинената в конфликт на интереси Росина Станиславова се оправда с политически атаки

Росина Станиславова съобщи, че медиите постоянно търсели сензации, само че за разлика от тях нейната цел поради, която е станала кмет не била сензацията.

„ Става въпрос за доста съществени зависимости за които ви разказахме и разчитаме, че има държавност в България. Сезирали сме административно органи с които да запазим материално доказателство и да потвърдим корупция във високите етажи на правосъдната власт ”, сподели тя. По думите ѝ тя горяла в работата си за доказване на законността.

Тя се оплака, че зад нея не стои нито една политическа групировка.

„ Очаква и имам вяра, че прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, Министерство на правораздаването ще си влязат в ролята на хора, които желаят да се борят против корупцията за която приказват ”, сподели още тя.

„ За мен е явно, че през целия този интервал се реализира неприемлив в естествена правова страна институционален напън, административен, партийно-политически, финансово-икономически върху активността на годно и демократично определен орган на изпълнителна власт ”. Това съобщи на конференция зам.-кметът на столичния регион „ Красно село ” Николай Веселинов. В нея присъединяване взе и кметицата на региона Росина Станиславова.

Припомняме, че Върховният административен съд реши, че Станиславова е в спор на ползи. Тя е уличена поради подписан контракт по европроект, обвързван със обществения патронаж, сред нея като началник и щерка ѝ. Наложена ѝ е санкция в размер на 5 000 лева, което е минималният размер от плануваните в закона наказания, прецизират от КПКОНПИ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР