Росина Русева е от хората, които не се предават, независимо

...
Росина Русева е от хората, които не се предават, независимо
Коментари Харесай

Да си купим сувенир или картичка от лъчезарната Русина, за да й помогнем!

 Росина Русева е от хората, които не се предават, без значение от обстановката. За поредна година и за поредна Коледа тя организира своя благотворителна акция за събиране на средства за рехабилитация. Неуморно прави собственоръчно украсени сувенири, дребни пана, картички и ги продава персонално. Трудно, само че съумява всяка година. И усмивката не изчезва от лицето й. Ръка й подават благодетели  като регионалният шеф на Варна Стоян Пасев – Патрон на акцията, Николай Кокончев, проф. Недялкова, Йордан Йорданов, Христо Христов, Георги Недев, Светла Ганчева и други

Тази година поради затворените молове Росина не може да продава в тях. Нейните артукули са изложени в залата на младежко пространство ХамелеON, дружно с Коледния базар, проведен от Сдружение " Няма невъзможни неща ", показа за Varna24.bg Дияна Настева, председат  ел на сдружението.

Призоваваме варненци да се включват в благотворителната акция на Росина – посредством подаяние по банковата й сметка или посредством закупуване на сувенир. Необходими са още 800 евро. До Нова година залата работи всеки ден (без неделя) от 11 до 18 часа. Адресът е ул. Радко Димитриев 7А (между Централна поща и Стоматологията).

Дарителската сметка на Росина е BG51 UBBS8002 1062146430
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР