Ромски ритми се чуват от ресторанта в Двореца на културата

...
Ромски ритми се чуват от ресторанта в Двореца на културата
Коментари Харесай

К-19 блокадата в Перник: Бесни кючеци тресат Двореца на културата ВИДЕО

Ромски ритми се чуват от ресторанта в Двореца на културата в Перник по време на локдаун, оповестяват перничани, оповестява районният уебсайт "За Перник ".

Хората са сащисани и изумени по какъв начин е допустимо някои да се струпват и веселят, при все, че заведенията в целия град са затворени.

Перничанката Николета Станойкова разгласява клип, на който ясно се чува музика, идваща от Двореца на културата. Същият клип бе изпратен и до пощата на уеб страницата zapernik.com. На него се вижда, че в близост е мрачно, единствено прозорецът свети.

„ Значи за едни може, само че за други не може… Умират хора, няма места по лечебните заведения, заведенията за хранене не работят, доста хора са без работа и се чудят по какъв начин да оцеляват, само че в Двореца дънят лоен кючек. Честно ли е? “, пита Станойкова.

Светлозара Велчева написа в обществената мрежа шокиращи детайлности:

„ Скъпи съграждани и другари. Докато всички ние поносим последствията от локдауна, чудим се кой да ни гледа децата и внуците, които не са на учебно заведение и градина, до момента в който белодробната болница е затворена, тъй като лекарите са инфектирани с Ковид 19 и берат душа в инфекциозно поделение, през днешния ден 11.12.2020, НЯКОЙ СИ ПОЗВОЛЯВА ПРОВЕЖДАНЕТО НА БАНКЕТ В РЕСТОРАНТА НА ДВОРЕЦА НА КУЛТУРАТА В ПЕРНИК!!!!!

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА НАГЛОСТ! Циганска музика се чува из целия парк! От полицията в първо районно не подвигат телефоните!!! Явно, някои хора мислят, че с връзки в общината и полицията могат да си разрешат всичко!

Почуках на прозореца на защитата на Двореца да запитвам какво се случва, той не ме и погледна! Застанах да фотографирам племенницата ми пред колоните и преднамерено изгасиха осветлението на украсата на целия замък, с цел да не се събират хора и да чуят музиката от ресторанта! В каква страна живеем????

Моля, скъпи другари, споделете тази обява, с цел да стигне до повече хора и медии! Тази безочливост би трябвало да придобие публичност и да има последици за нарушителите, щом на локално равнище никой не желае да направи нищо!

Община Перник

Станислав Владимиров, с това ли желаете да се прочуе Перник? Коледни базари няма да има, само че цигански банкети може?
Престъпници! “

От общинската администрация на града обявиха, че незабавно след подаването на сигнала са позвънили в полицията. Оттам им дали отговор, че ще изпратят хора на място. Предполага се, че се касае за частно празненство.

Оказа се, че телефонът на полицията е заврял от сигнали поради купона в Двореца. Много перничани са звънели, на някои не им е вдиган телефона, а на други им е обяснено, че според заповедта на министъра са позволени частните празненства до 15 индивида.

Все отново полицейски чиновници са отишли на инспекция в ресторант Двореца. Там са заварили към 5-6 индивида и са споделили на притежателя да затваря.

В Заповедтта за непълен локдаун на здравния министър Костадин Ангелов се споделя:„ Не се позволява организирането и провеждането на събирания и тържества от частен темперамент (сватби, кръщенета, погребения и други) с наличие на повече от 15 индивида.„
„ Преустановяват се визитите във всички заведения за хранене и развлечения по смисъла на член 124 от Закона за туризма. Допускат се единствено доставки или взимане на храна за дома и офиса. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР