Ромина Каризи – дъщеря на легендарните италиански изпълнители Ал Бано

...
Ромина Каризи – дъщеря на легендарните италиански изпълнители Ал Бано
Коментари Харесай

Ал Бано бере душа, но му се роди внуче

Ромина Каризи – щерка на именитите италиански реализатори Ал Бано и Ромина Пауър, даде живот на първородния си наследник Аксел Лупо преди дни в римска болница. Баща на детето е режисьорът Стефано Растели. Покрай появяването на внучето именитият 80-годишен артист позагърбил болежките, които го унищожават в последно време.

 

В последните години артистът е бил на няколко пъти на косъм от гибелта. Ал Бано претърпял рак, развил исхемична болест на сърцето и едем на гласните струни. Най-драматичният миг в живота на музикалното семейство обаче е изгубването на тяхната първородна щерка.

 

Новороденото, което се появи на бял свят по натурален път след над 14-часово раждане, тежи 3 кг и 100 грама. Майката и синът са в чудесно здраве, оповестиха от фамилията за осведомителните организации. Ромина-младша и Стефано Растели се срещнали преди две години, до момента в който участваха в тв предаване, и от този момент са неразделни.

 

Въпреки че са разведени, Бано и Ромина Пауър не престават да се изявяват дружно на сцена и да поддържат отлични близки връзки. 

Инфо: lupa.bg

Тагове: Ал Бано Ромина Пауър Ал Бано и Ромина Пауър Аксел Лупо внук
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР