Ромелу Лукаку се завърна на Стамфорд Бридж миналата година със

...
Ромелу Лукаку се завърна на Стамфорд Бридж миналата година със
Коментари Харесай

Греъм Потър връща Лукаку в Челси?

Ромелу Лукаку се завърна на Стамфорд Бридж предходната година със ефектен трансфер на стойност към 100 милиона евро.

Той напусна Интер, откакто изведе „ нерадзурите “ до Скудетото. Той направи страховит старт на новия си живот в Челси с три гола в 4 мача, само че това беше последвано от спад във формата и добилото известност изявление за „ Sky Italia “ през декември, в което изрази желанието си да се върне в Интер.
 
Томас Тухел нямаше благосклонност, белгиецът играеше все по-рядко, с цел да бъде даден чартърен за една година в Интер това лято.

Тухел също по този начин взе решение да се раздели с Тимо Вернер, тъй че тимът от Лондон разполагаше единствено с един типичен нападател в лицето на Армандо Броя, преди да пристигна Пиер-Емерик Обамеянг. Това не оказа помощ и на Тухел, който беше сменен в средата на седмицата след загубата в Загреб.

Греъм Потър дойде и това може да отвори нова страница в книгата на Лукаку.

Директорът на Интер Джузепе Марота сподели, че новината за уволнението на Тухел го е хванала непредвиден.

„ Новината е още свежа. Не знам какъв резултат ще има промяната на треньора върху бъдещето на Лукаку. Искаме да получим най-хубавото показване от Лукаку и по-късно в края на сезона ще седнем с Челси и ще поговорим. за него. Не знам дали промяната на треньора значи, че автоматизирано той ще се завърне в Челси. Трудно е да се планува през днешния ден “, сподели Марота.

Това отваря вратата за завръщането на белгиеца на „ Стамфорд Бридж “ още през януари, само че е ясно, че ще стане, единствено в случай че Потър го изиска. Ще забележим дали ще има неустойки, които Челси ще би трябвало да заплати на Интер при възможното прибързано спиране на наема.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР