Романтичният февруари отдавна си замина, но ние вярваме, че романтиката

...
Романтичният февруари отдавна си замина, но ние вярваме, че романтиката
Коментари Харесай

Съблазнително бельо за лятото – на какво да заложим

Романтичният февруари от дълго време си отпътува, само че ние имаме вяра, че романтиката и еротичното долни дрехи са безконечни. Ако сте от дамите, които желаят да радват обичания със секси панорама освен по време на празниците, то вие сте попаднали на вярното място.

Настъпващите топла пролет и горещо лято не разрешават носенето на тежки, плътни и задущаващи материи, по тази причина сме ви подготвили някои препоръки за избор на лятно съблазнително долни дрехи.

Заложете на тънки материали

Винаги е за предпочитане да носите долни дрехи и облекло, което разрешава на кожата да диша. Същото важи и при еротичното долни дрехи . Съветваме ви да заложите на леки материи като прозираш тюл и фина дантела. Те няма да ви спарват и ще ви дадат наложителния комфорт за летните месеци.

Можете да заложите на хубав комплект неподплатен сутиен и бразилски бикини в горещо розово или лилаво. Тези цветове ще дарят вас и обичания със свежо въодушевление и в това време те стоят доста секси на всякаква кожа.

Захвърлете скучната пижама и сложете секси нощница

Точно по този начин! Оставете елементарната памучна пижама настрани. Време е да се облечете в красива женствена нощница. Нашият съвет е да сложите къса и разкроена нощничка, която ще ви даде независимост на придвижване и ще наподобява доста кокетно. Можете да заложите на модел с дантелени неподплатени чашки и отворен тил, който минава в ефирно разкроена долна част от коприна, да вземем за пример. Също по този начин, можете да си вземете и нощничка или чувствена пижама от сатен. Сатенът е гладка материя, която е доста секси, а и ще ви даде хладко чувство.

За пролетно/летния сезон ви съветваме да заложите на пастелни нюанси на розово, лилаво и синьо. Ще видите, че обичаният ви няма да остане безучастен.

Не просто дантелени прашки

Прашките са един от най-носените типове долно долни дрехи. Те са от изключителна помощ изключително през лятото. Типичните прашки за еротична визия са дантелените и тюлените модели. Ние, обаче, ви предлагаме да си купите еротични прашки с памучна предница, която да обезпечи комфорт на интимната зона, и дантелена или тюлена задница. Така ще бъдете стилна и секси, само че ще предпазите интимните си елементи от раздразнения и спарване.

Избягвайте силоновите чорапи

Както към този момент споменахме, не би трябвало да носим спарващи материи през лятото. Затова и е извънредно непрепоръчително да носите силонови чорапи през лятото, изключително дълги такива. Този вид еротично долни дрехи е извънредно недишащо и може да ви донесе неприятни миризми, изключително през летния сезон. Ако в действителност държите на съблазнителна визия с дълги чорапи, то ви предлагаме мрежестите модели, които ще разрешат на краката ви да дишат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР