Романите между представители на тези знаци винаги са придружени от

...
Романите между представители на тези знаци винаги са придружени от
Коментари Харесай

4 двойки по зодия, които никога няма да се разбират помежду си

Романите сред представители на тези знаци постоянно са съпроводени от кавги и недоразумения.

Кои 4 двойки по зодия, в никакъв случай няма да се схващат между тях

Не всички зодии могат да съжителстват спокойно между тях. Астролозите са показали двойки, чиято сантиментална връзка мъчно може да се назова сполучлива заради несъвместимостта им, съгласно хороскопа.
Дамите от тези 3 зодии влудяват господата
Тъй като зодиите предопределят значително характера, минусите и позитивните черти, слабостите, страховете, уменията, не е...
Прочети повече
Лъв и Раци

Колкото и противоположностите да се притеглят, такава разлика в характера няма да разреши на представителите на тези знаци да останат дружно дълго време. Импулсивните и енергични Лъвове бързо ще се отегчат до лирически настроените Раци. Така, самите Раци непрекъснато ще изпитват стрес и мъчно ще устоят на прочувствените на Лъва. Те ще пазят правото си на спокойна домашна вечер вместо на шумно празненство.

Козирог и Водолей

Обща линия на тези зодии е непоколебимата им воля и неизменност. И по този начин, тъкмо това може да провокира разкол в двойката: нито единият, нито другият няма да създадат отстъпки по време на спора. Козирозите и Водолеите рядко съумяват да намерят компромисен излаз от обстановката, а това единствено предизвика нови кавги и води до неминуем раздор.
ТОП 4 зодии, чиито връзки ще доведат до неприятности
Срещата на тези двойки им дава обещание злощастие и мъчителна разлъка в бъдеще. Те са несъвместими между тях. За тях астролозите ни информир...
Прочети повече
Дева и Близнаци

Не е елементарно за Девите да бъдат практични и крепко стъпили на земята, с цел да схванат мечтателните Близнаци, които постоянно летят в облаците. Тези зодии имат прекомерно разнообразни възгледи за живота, друг метод към решаването на проблемите и разнообразни цели. Те, съумяват да намерят златната среда, когато поддържат връзка между тях с огромна компликация.

Везни и Телец

На пръв взор тази двойка може да се назова идеална – и двата знака имат способността безусловно да се отдават на избраника си. Те са в положение да бъдат толкоз потопени в възприятията и възгледите на своята пристрастеност, че могат безусловно да прочетат мислите на обичания си. Всичко, обаче не е толкоз безпрепятствено, колкото бихме желали. Непримиримото предпочитание на Везните и невероятният дебелоглав на Телец, могат да доведат до цепнатина във връзката.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР