Рома спечели и втория мач под ръководството на новия треньор

...
Рома спечели и втория мач под ръководството на новия треньор
Коментари Харесай

Рома победи Салернитана с 2:1

" Рома " завоюва и втория мач под управлението на новия треньор Даниеле де Роси. " Вълците " се постановиха с 2:1 като посетител на " Салернитана " и към този момент са единствено на точка от Топ 4. Това е едвам третата победа като посетител за римляните за сезона. С нея те събраха 35 точки от 22 мача и са единствено на една зад " Аталанта ".

Първото полувреме бе напълно за " Салернитана ". Домакините изпуснаха положителни обстановки след удари на Кандрева и Брадарич. " Вълците " не насочиха нито един прецизен удар за първата част.

След почивката нещата се трансформираха. При едно центриране Маджоре игра с ръка и съдията Ди Бело отсъди дузпа. Паоло Дибала извърши тъкмо и откри. Това бе шестият му гол за сезона. Малко по-късно Лоренцо Пелегрини направи 2:0. Той засече на празна врата центриране на Карсдорп.

Само пет минути по-късно " Салернитана " върна един гол. Резервата Кастанос се разписа с глава при центриране на Чауна. Това обаче бе всичко, което направиха домакините. Тимът на Пипо Индзаги загуби за четвърти следващ път и остава финален с 12 точки дотук.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР