Рома ще се подсили с двама нови полузащитници от Пари

...
Рома ще се подсили с двама нови полузащитници от Пари
Коментари Харесай

Рома се разбра с ПСЖ за двама полузащитници

Рома ще се укрепи с двама нови полузащитници от Пари Сен Жермен, откакто продаде опитния халф Неманя Матич на Рен. Трансферният гуру Фабрицио Романо, че „ вълците “ ще се екипират с Леандро Паредес и Ренато Санчес.

„ Джалоросите “ ще платят едвам 4 милиона евро за международния първенец с Аржентина. Договорът му ще бъде до лятото на 2025-а година с опцията да бъде продължен с още една година. Така Паредес ще стартира своя втори престой на „ Олимпико “, като също така в Италия е играл и за Киево, Емполи и Ювентус. Интерес към него имаше и от страна на Галатасарай, само че той избра да се завърне в римския клуб.

Междувременно, Санчес ще дойде като преотстъпен за сумата от 1 милион евро. В договорката обаче има заложена алтернатива за закупуването му в размер на 15 милиона евро, която ще стане наложителна, в случай че португалският национал играе в най-малко 60% от мачовете на Рома през сезона. Той се причисли към ПСЖ единствено преди година, само че по този начин и не съумя да се пребори за титулярно място в отбора.

Renato Sanches and Leandro Paredes, both in Roma today in order to undergo medical tests as new AS Roma players. Deal completed.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР