Рома е близо до привличането на Аркадиуш Милик, но сделката

...
Рома е близо до привличането на Аркадиуш Милик, но сделката
Коментари Харесай

Едно да от Милик ще задейства ефекта на доминото за Рома, Юве и Наполи

Рома е покрай привличането на Аркадиуш Милик, само че договорката към момента не може да се смята за сигурна. " Джалоросите " се схванаха с Наполи да платят 25 млн. евро за полския нападател, само че самият той продължава да таи очаквания да премине в Ювентус и това е повода да не е дал позитивен отговор на офертата на Рома.

Sky Sport Italia разкри детайлности към договарянията сред " вълците " и Наполи. 25-те милиона са разпределени по следния метод: 3 млн. ще бъдат платени незабавно за взимането на Милик чартърен, 15 млн. ще коства наложителното пазаруване поляка след края на сезона, а още 7 млн. ще отидат в касата на Наполи като елементарно изпълними бонуси. Играчът пък би трябвало да парафира за 5 години, които ще му обезпечат общо 22,5 млн. евро.

Милик отхвърли да възобнови контракта си с Наполи точно поради интереса от страна на Ювентус, само че " бианконерите " избират да вземат Един Джеко. Получава се по този начин, че и трите забъркани клуба чакат заветното " да " от Милик. Рома няма да пусне Джеко преди да си обезпечи негов заместител, Андреа Пирло желае точно босненецът да укрепи офанзивата на отбора му, а Наполи разчита да вземе положителни пари от продажбата на своя футболист.

От Юве са подготвени да платят 12 млн. плюс
бонуси за Джеко, а в това време не са се отказали от концепцията да привлекат и Луис Суарес. Уругваецът обаче не желае да разтрогне с Барселона без да му бъдат изплатени заплатите до края на контракта. От клуба заплашват да " замразят " Суарес и той да не играе през целия сезон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР