Ролята на социалните мрежи за противопоставянето в обществото е катастрофална.

...
Ролята на социалните мрежи за противопоставянето в обществото е катастрофална.
Коментари Харесай

Акад. Дроздстой Стоянов: Здравословно ембарго върху темата Covid няма да навреди

Ролята на обществените мрежи за опълчването в обществото е пагубна. Те са факторът, който тиражира непрекъснато взаимно изключващи се антагонистични версии, свързани с Covid рецесията.

Едно здравословно ембарго върху тематиката за Covid-19 няма да навреди на никого. Иначе тематиката се трансформира в дъвка за приложимост от недобросъвестни поляризатори, движени от користни цели или от персонален интерес. Това разяснява психиатърът акад. Дроздстой Стоянов пред БНР.

По думите му обстановката в страната, както и при предходните пристъпи на епидемията, е на последна поляризация. Основната причина е обвързвана с дълбокото съмнение в здравната политика, която беше непоследователна и неконсистентна и лъкатушеше сред крайности.

Според Стоянов прекосяваме през стадий на систематична деградация на висши полезности, които са деноминирани.

" Няма по какъв начин в продължение на 18 месеца да се люшкаш сред две несъизмеримости и да очакваш, че на 18-ия месец ще имаш кохерентно държание. Ако стоим вътре в опълчването, няма по какъв начин да излезем от него ".

Според психиатъра най-тревожното е опълчването сред качеството на живот и живота.

" Ако фракционирането на обществото е катализирано от рецесията и то не може да бъде спряно, то процесът на разграждане на нашите просветителни полезности може да бъде спрян. И дано да не бъде заигравана картата на епидемията в този бранш. Щетите от онлайн образованието за децата в късна предучилищна и ранна учебна възраст са с просветителни, здравни и косвени последици ", уточни той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР