Рокси и синът й Марк – ученик в Националния учебен

...
Рокси и синът й Марк – ученик в Националния учебен
Коментари Харесай

Роксана Кирилова рисува с Иван Яхнаджиев в подкрепа на българската култура

Рокси и синът й Марк – възпитаник в Националния образователен комплекс по култура-Горна баня (Италиански лицей),станаха част от street performance на площад „ Света Неделя “в столицата.

Идеята на уредниците бе да покажат съпричастност към българската просвета, да слагат началото на една традиция на културни мероприятия на ул. Съборна, която заслужава да стане средище на културата и на бизнеса в това време.

„ За мен бе изключителна чест да се включа в това събитие. В днешния веществен свят като че ли забравяме за потребностите на душата си, които може да ни даде единствено културата. Имам персонални наблюдения по какъв начин и какво се случва в културата на България, по тази причина желая да дам своя принос нещата да се трансформират към по положително. Освен това всеки създател от другите сфери на изкуството да получи опция за изява и да бъде оценен уместно – морално и финансово “. показа Роксана Кирилова.



Тя е уверена, че точно културата може да ни направи и да ни сплоти в името на хубостта и бъдещето на децата ни.

Заедно с хубавицата и нейния наследник в самодейността се включиха доста известни персони измежду които актьорите Кирил Ефремов, Виктор Калев, Ненчо Илчев и Нели Петкова, рок групите „ Тангра “ и Д2. Художникът Иван Янаджиев рисува със софиянци и техните деца.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР