Рокаджията Ерсин Мустафов от популярната група Джеръми? е спасил припаднало

...
Рокаджията Ерсин Мустафов от популярната група Джеръми? е спасил припаднало
Коментари Харесай

Ерсин от „Джеръми?” спаси припаднало момиче

Рокаджията Ерсин Мустафов от известната група „ Джеръми? ” е избавил припаднало момиче по време на изява на бандата си в Бургас.

Българите са подгрявали концерта на англичаните от „ Арктик Мънкис ”, които са обичани на младежите. Теренът пред сцената е бил препълнен с почитатели, огромна част от които – малолетни. Подобна нервност родните подиуми не са виждали от години. В разгара на купона обаче едно момиче припаднало тъкмо пред сцената. За шанс това се е случило по време на присъединяване на „ Джеръми? ”, когато слънцето към момента не е било залязло и музикантите са виждали добре хората в публиката.

Фронтменът Ерсин вижда припадналото момиче, к оето насмалко е щяло да бъде стъпкано от останалите почитатели. Хора от публиката са снимали по какъв начин той слиза от сцената и взимам припадналата на ръце. Моли за вода, сътрудниците му от сцената хвърлят бутилка, а по-късно артистът стартира да вика за хора от защитата, която да изведе момичето.

„ Браво на Ерсин! Хвала! Душа човек! ” , разясняват очевидци на случката. И подлагат на критика уредниците на концерта, че са продали прекомерно доста билети за ограничавания терен, с който са разполагали, и по този метод са заплашили живота на почитателите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР