Рокадата не е толкова изненадваща. Изненадващо беше за мен, трябваше

...
Рокадата не е толкова изненадваща. Изненадващо беше за мен, трябваше
Коментари Харесай

Николай Нанков лично предложил на Светослав Глосов до оглави АПИ

Рокадата не е толкоз изненадваща. Изненадващо беше за мен, трябваше да взема бързо решение. Министър Нанков (Николай Нанков - министър на районното развиване и благоустройството - бел. ред.) персонално ми предложи. Това съобщи в ефира на bTV новият ръководител на управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) инж. Светослав Глосов, който размени досегашния началник на АПИ инж. Дончо Атанасов.
Аз имах диалог с господин Атанасов и го убедих да остане в управителния съвет на АПИ, защото той има неоспорим опит в пътното строителство, разясни Глосов.
Нямам спор на ползи, компанията ми я ръководи синът ми и щерка ми. Като ръководител на Строителната камара, съм представлявал освен огромните компании. Еднакво добра връзка съм имал и с огромните, и с дребните компании, описа Глосов.
Той разясни, че е подал декларация за спор на ползи и увери, че както е по програмата на държавното управление, до 2024 година се чака да бъде подготвена автомагистрала " Хемус ". От средата на 2019 година ще проработи тол системата за колите над 12 т. В рамките на до 2-3 години инвестицията ще се изплати, разяснява още инж. Светослав Глосов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР