Рок динозавърът Мик Джагър и холивудската звезда Уил Смит ще

...
Рок динозавърът Мик Джагър и холивудската звезда Уил Смит ще
Коментари Харесай

Мик Джагър и Уил Смит участници в антипандемичен концерт в помощ на Индия

Рок динозавърът Мик Джагър и холивудската звезда Уил Смит ще бъдат измежду десетките интернационалните и боливудски звезди, участващи в четиричасов концерт в неделя, с цел да наберат средства за борбата против ковид в Индия, където броят на случаите нараства.
Капитанът по крикет в страната Вират Коли, актьорите Приянка Чопра и Шах Рух Хан са някои от най-известните имена в Индия, настроени да извършват или четат послания от домовете си.
Организирано от режисьорите на Боливуд Каран Джохар и Зоя Ахтар, шоуто ще се предава онлайн във Facebook и ще отдаде респект на служащите, които се борят с пандемията.
То има за цел да събере милиони долари за повече от 100 групи, предоставящи храни и други съществени услуги по време на рецесията, предава БГНЕС.
Организаторите на концерта споделиха, че парите са нужни „ за тези, които нямат работа и дом и не знаят от кое място ще пристигна идващото им хранене “.
1,3 милиарда души в Индия са в режим на блокиране от 25 март, като рестриктивните мерки неотдавна бяха облекчени и би трябвало да продължат минимум до 17 май.
Спирането е засегнало изключително милиони служащи мигранти, заседнали в градове с малко храна или пари. В събота се провеждат специфични влакове, с цел да оказват помощ на хиляди служащи най-сетне да се завърнат вкъщи.
Засега Индия регистрира 37 335 случая с ковид и 1218 смъртни случая, с над 2000 нови инфекции през последните 24 часа.
Експертите се притесняват, че неналичието на проби и неприятните процедури за докладване значат, че смъртността е доста по-висока.
 
Всичко за ковид следете ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР