Рок динозавърът и вокалист на група Сигнал Йордан Караджов разкри

...
Рок динозавърът и вокалист на група Сигнал Йордан Караджов разкри
Коментари Харесай

Данчо Караджов изплю камъчето за дуета с Преслава

Рок динозавърът и вокалист на група " Сигнал " Йордан Караджов разкри дали ще записва дует с фолк дивата Преслава, откакто потеглиха такива клюки. Поводът е концерт на 2 септември в Летния спектакъл във Варна.

" Преслава е наш другар, само че няма да вършим дует с нея. Тя е прелестно момиче, с което бяхме дружно в " Гласът на България " през 2013 година, и имам отлични усещания от нея, само че не стои на дневен ред да имаме общо осъществяване ", сподели Караджов пред столичен ежедневник.

Преди осем години Преслава и Караджов извършиха в дует емблематичната ария " Сбогом " в " Гласът на България ", което провокира същински възторг. Появи се информация, че и този път двамата ще поднесат сходна изненада за публиката, с която да донесат същинска приятност за сетивата, само че вокалистът на " Сигнал " отхвърли тази опция.

" На концерта ще осъществим остарели песни, тъй като на такива събития хората желаят да чуват шлагерите ни. Нашата изява ще продължи към 40 минути ", добави Караджов. Заедно с тях в супершоуто " Летен темп " ще се изявят и обичаните артисти Ненчо Илчев и Павел Иванов.

" Пригответе се за доста забава и усмивки, сложете най-хубавия си парфюм и се насладете на една гореща морска вечер на забавата и усмивките, тъй като единствено те сбъдват и най-красивите фантазии ", насочат покана към всички ценители на изкуството уредниците. Преди тази изява Преслава още веднъж ще е пред аудитория, само че този път като посетител на голям брой клубни празненства в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР