Рожденият ден е най-важният ден в живота на всеки човек,

...
Рожденият ден е най-важният ден в живота на всеки човек,
Коментари Харесай

Как да привлечете щастие на рождения си ден

Рожденият ден е най-важният ден в живота на всеки човек, тъй като тъкмо тогава нашето биополе се обновява. Също по този начин се случва попълването на сили и сила за идната година.

Но, макар всички позитивни моменти, рожденикът става доста уязвим тъкмо в този ден. По тази елементарна причина би трябвало да се заобикаля стресът и ненужните безредици. Постарайте се да се заредите с забавление и положителна сила.

Денят, в който човек се е родил, е обвързван с доста поверия и суеверия, към които нашите предшественици са се отнасяли с цялата си отговорност. В този ден може да се нанесе щета на човек – да се огледа с неприятно око или да му се навреди.

На празника са поканени единствено най-желаните хора, чиято пристойност и почтеност не провокира подозрения. Дори елементарна завистлива мисъл може доста да навреди на човек.

Съществува вярване, че в случай че Пълнолунието съответствува с рождения ден на човек, то би трябвало да си загатне някое предпочитание, което безусловно ще се сбъдне.

Има няколко ритуала, които могат да оказват помощ. При това би трябвало да се създадат навръх рождения ден. По този метод ще привлечете шанс и благополучие.

Заговор на амулета

Той може да ви помогне да се изолирате от отрицателното и от неприятните очи. Освен това, този скрит план ще ви помогне да се избавите от недоброжелатели.

Запалете свещ и прочетете тези думи:

Призовавам своя ангел-хранител за отбрана и застъпничество.Да ме отбрани божия Посланик, даден ми по рождение, от всяка неприятна дума и отрицателна постъпка.

 

 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР