Рождената ви дата е еднакво важна, както и зодиакалния знак

...
Рождената ви дата е еднакво важна, както и зодиакалния знак
Коментари Харесай

Последната цифра от годината ви на раждане разкрива какви сте

Рождената ви дата е еднообразно значима, както и зодиакалния знак за установяване на личността, предугаждане на бъдещето и пояснение на всяко едно от дейностите ви. Една единствено цифра - последната – от датата ви на раждане, може да каже доста за вашия темперамент. На база на тази цифра, хората се приравняват с няколко детайла. Ако сте задоволително любопитни да разберете детайлности за себе си, прочетете написаното в идващите редове.
1. 0-1: Метал
 Това са най-злите зодии в зодиака - внимавайте с тях Това са най-злите зодии в зодиака - внимавайте с тях
Колкото и да се пробват, някои хора просто не могат да сдържат гнева и разочарованието си. Астролозите са създали статистика на най-з...
За хората, родени в година, която приключва на 0 или 1, водещ детайл е Метала. Този детайл е прочут с това, че може да е корав и еластичен. Това е годно и за тези, които са с последна цифра 0 и 1. Те са извънредно мощни, добре приспособими и устойчиви. Амбицията е водеща при тях, мощно е желанието и да са заобиколени с  разкош, както и да имат допустимо най-вече. Доволни са единствено, когато са уверени, че са най-хубави в своята работа.
2. 2-3: Вода
Елементът Вода покровителства хората, чиято рождена дата година приключва с цифрата 2 или 3. Те са артистични и креативен персони. Отличават се с съобразителност и често  употребяват персоналните си средства, с цел да оказват помощ на нуждаещи се. Те са състрадателни и се радват на триумфите на другите. Водата не може да е спокойна, а това е годно и за хората под този детайл. Те в никакъв случай не се стопират и постоянно правят някаква работа.
3. 4-5: Дърво
Дървото е детайлът на тези, чиято дата на раждане приключва на 4 или 5. За тези хора просперитетът е скъп, също по този начин е скъпо и приемането на нови познания. Техният богат опит  и информацията, която могат да дават на близките, нормално работи мотивиращо. Те са обществено дейни и елементарно печелят доверието на хората. Когато усетят, че им следва конфликт, те се въоръжават по всевъзможен начин, които считат за подобаващи в избрана обстановка. В множеството време, тези хора имат отлични взаимоотношения с близките и имат високи цели.
 Ето за какво Девата е най-хубавата зодия Ето за какво Девата е най-хубавата зодия
Животът на хората, родени сред 23-ти август и 23-ти септември, се ръководи от планетата Меркурий. Известни са като “перфекциони...
4. 6-7: Огън
Огънят е настойник на тези, чиято  дата завършва  на 6 или 7. Те са извънредно буйни персони, те са рисковани, импулсивни и постоянно безразсъдни. Изглеждате съвършено, което прави усещане, само че това пречи значително на връзката им.
Те безусловно обичат. Имат лидерски качества и съумяват във всички, с което се заемат.
5. 8-9: Земя
Хората, покровителствани от детайла Земя, са доста постоянни персони. Те са доста търпеливи, надеждни, внимателни и лоялни. Готови са на всеотдайност в името на идея. Всичко това им оказва помощ да реализират доста триумфи. Наред с това те са инатливи и мощно контролиращи. Трудно гласоподават доверие на някого.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР