Родопите са блокирани и заклещени в ръцете на ДПС. Това

...
Родопите са блокирани и заклещени в ръцете на ДПС. Това
Коментари Харесай

Родопите били в ръцете на ДПС, готвели им откъсване от България

Родопите са блокирани и заклещени в ръцете на Движение за права и свободи. Това предизвести oтец Боян Саръев пред БиТиВи.

По думите му, се подготвяла " постепенно и бавно автономност в Родопите ". " Автономията в действителност я има, само че не териториална, а политическа ", уточни той.

" Цялата политическа и икономическа власт е в Движение за права и свободи, културна автономност, религиозна автономност. Крачката към териториалната автономност е една, която един ден може би ще бъде извървяна, тъй като Турция има потребност от разширение ", посочи още отец Боян Саръев.

По думите му би трябвало да сме подготвени да пазиме личната си територия, тъй като тя не е толкоз сигурна, изключително при днешната липса на войска и военна защита.

По принцип ислямът има искания за международно владичество и в последните десетителия той употребява всевъзможни средства, с цел да постанова това владичество, счита още отец Боян Саръев.

Самата имигрантската вълна, която следим от няколко години насам, е една от формите за завладяването на западната цивилизация, с цел да се постанова там ислямът. Виждаме какви всеобщи строителства на джамии има в европейските страни, където от ден на ден се усилва броят на мюсюлманите. Всичко това не е единствено за облекчаване на техните духовни ползи, а има по-дълбок и по-перспективен и световен проект ", добави той.

" Там, където има принуждение, постоянно има спорове и заплаха от експанзия. Агресията от страна на фундаменталистите стана всеобща процедура и чертае злокобно бъдеще за западната цивилизация ", сподели още отец Боян Саръев.

" Западът се меси непрестанно в арабските страни с " експорт на народна власт " - сменят режими, убиват, постановат се с военна мощ, без да питат и без да се интересуват дали народите желаят да бъдат измъчвани по този метод с войнишки ботуш ", съобщи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР