Родният национал Ивайло Чочев отбеляза първия си гол през този

...
Родният национал Ивайло Чочев отбеляза първия си гол през този
Коментари Харесай

Чочев се отпуши и Палермо полетя към Серия А

Родният национал Ивайло Чочев означи първия си гол през този сезон за Палермо. Халфът се разписа с красиво попадение при триумфа с 3:0 над Асколи в мач от 18-ия кръг на Серия " Б ". Бившият футболист на ЦСКА беше титуляр едвам за повторно през тази акция, като удвои в 73-ата минута със мощен удар, а 10 по-късно беше сменен от Фиордилино. Публиката на " Ренцо Барбера " пък изпрати 25-годишния състезател с аплодисментите, откакто той сподели с играта си, че навлиза във форма. Както е известно, травма извади Чочев от игра за няколко месеца, като едвам през последните седмици стартира да бъда употребен от треньора Роберто Стелоне. Чочев има към този момент четири мача този сезон, а попадението беше негово шесто в Серия " Б ". Той се разписа пет пъти през предходната акция на втория ешелон на Италия, а също по този начин има шест попадения в Серия " А " с фланелката на " розовите ". Голът му пък е 13-и във всички шампионати от 112 мача за сицилянците.

Преди Чочев да удвои в 73-ата минута, вратарят на гостите Перукини си означи чудноват автогол в 26-ата минута. Никола Нинкович беше покрай равенството през втората част след осъществяване на фаул, само че незабавно по-късно националът на България прати топката в горния ляв ъгъл на Асоли с удар от 7-8 метра. Полякът Шемински оформи крайното 3:0 в 86-ата минута. Победата е извънредно значима за отбора от Сицилия, който е едноличен водач в класирането с 34 точки. Вторият Бреша има актив 31 точки. Асколи остана на 11-то място с 21 точки.

" Чочев? Знаем, че той е титуляр и е доста добър. Имам петима халфове, всеки един по-силен от другия. Тяхна е заслугата да вършим ротации, защото постоянно са подготвени и са на равнище. Само по този начин можем да гоним задачата си, в случай че всички дават най-хубавото от себе си ", показа треньорът на Палермо Стелоне след срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР