Tesla си партнира с китайския гигант за търсене Baidu за

...
Tesla си партнира с китайския гигант за търсене Baidu за
Коментари Харесай

Tesla на Илон Мъск си партнира с китайската Baidu за помощ на водача

Tesla си партнира с китайския колос за търсене Baidu за внедряване на технология за картографиране и навигация в Китай, защото Илон Мъск се доближава към въвеждането на по-усъвършенствани функционалности за помощ на лидера в света най-големият авто пазар.

Свързването на Tesla с Baidu пристигна откакто Мъск направи изненадващо посещаване в Пекин в неделя. Мъск се срещна с водач номер две в Китай, министър председателят Ли Цян, до момента в който Tesla се бори с намаляващите продажби и опасенията за сигурността на данните.

Със договорката с Baidu американският производител на електрически транспортни средства преодоля важно регулаторно затруднение. За да оперират в Китай, задграничните компании са длъжни да употребяват един от към 20 утвърдени китайски снабдители на системи за картографиране и навигация за усъвършенствано шофиране, съгласно човек, осведомен с въпроса.

Амбициите на Мъск да разпрострат по-напредналите технологии за независимо ръководство в Китай също бяха усложнени от условията за л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР