Защитникът на Тотнъм Кристиан Ромеро претърпя много критики през сезона,

...
Защитникът на Тотнъм Кристиан Ромеро претърпя много критики през сезона,
Коментари Харесай

Ангелос Постекоглу: Бих дал малко от ентусиазма на Кристиан Ромеро на останалите

Защитникът на Тотнъм Кристиан Ромеро претърпя доста рецензии през сезона, само че мениджърът на отбора Ангелос Постекоглу има вяра, че борбените качества на аржентинеца могат да заразят и съотборниците му, съобщи Ройтерс.

Световният първенец с Аржентина даде старт на битката на Тотнъм против Арсенал, като наказа с гол неточност на вратаря на " артилеристите " Давид Рая. Това не докара до отбягване на загубата в битката на тима му за Топ 4 във Висшата лига, само че неговите изяви не останаха незабелязани.

" Той беше извънреден. Той е международен първенец и аз бих дал малко от неговия възторг на останалите ", сподели Постекоглу на репортерите след мача.

Защитникът има 22 жълти и два червени картона в 77 мача за " шпорите " за състезание, само че е класен футболист и Тотнъм сигурно има потребност от него, в случай че желае да се усъвършенства през идващия сезон.

Загубата им в неделя от Арсенал обобщава сезона им. Отборът господства на моменти и играе прелъстителен футбол, само че позволяват доста елементарно попадения от отбори, които имат качества в офанзива.



" Разочароващо е. Резултатът е разочароващ. Искахме да победим поради почитателите и клуба. Не успяхме и без значение какво мисля за представянето, постоянно резултатът има значение ", сподели австралиецът.

" Мисля, че футболът ни беше добър. Контролирахме мача в дълги интервали, знаем това. Знаем, че сме тим, който може да прави това ", добави мениджърът.

Два от головете на Арсенал паднаха след корнери, първият беше автогол на Пиер-Емил Хойберг, а другият бе дело на Кай Хаверц, а Букайо Сако се разписа сред двете попадения при контраофанзива.

" Ако смяташ, че да играем защитно е решението на казуса ни, щях да посветя цялото мое време и изпитание за това. Но ние не мислим по този начин. Ние имаме доста повече работа от това да оправим просто играта при статични положения ", безапелационен е той.

Тотнъм остава на пето място с 60 точки от 33 мача - седем точки зад Астън Вила, само че отборът има два мача по-малко. Тотнъм ще играе до края на шампионата против Манчестър Сити, Ливърпул и Челси.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР