Двойка гигантски панди скоро ще предприеме пътуването от Китай до

...
Двойка гигантски панди скоро ще предприеме пътуването от Китай до
Коментари Харесай

Двойка гигантски панди ще пътуват от Китай до зоопарка в Сан Диего

Двойка великански панди скоро ще предприеме пътуването от Китай до Съединени американски щати, където ще бъдат обгрижвани в зоопарка в Сан Диего като част от продължаващо партньорство за запазване сред двете народи, споделиха публични лица в понеделник.

Алиансът за дивата природа на зоопарка в Сан Диего сподели, че неговите гледачи неотдавна са посетили Китай, с цел да се срещнат с огромните панди, Юн Чуан и Син Бао, преди плануваното им пътешестване до Южна Калифорния. Все още не е избрана точна дата за предаването.


Юн Чуан, мек мъж, който е на съвсем пет години, има „ дълбоки връзки “ с Калифорния, сподели алиансът за дивата природа. Майка му, Жен Жен, е родена в зоологическата градина в Сан Диего през 2007 година от родители Бай Юн и Гао Гао.

Син Бао е съвсем четиригодишно женско, описвано като „ гальовен и проницателен интроверт с сладко кръгло лице и огромни уши ”.

Д-р Меган Оуен, вицепрезидент на алианса по консервационна просвета: „ Нашите консервационни сътрудници в Китай споделиха фотоси и ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР