След атаката на Кирил Петков към шефа на сдружението Да

...
След атаката на Кирил Петков към шефа на сдружението Да
Коментари Харесай

Русев отвърна на Кирил за Пашата: Изтъркани опорки, ще се видим в съда

След офанзивата на Кирил Петков към шефа на сдружението " Да опазим Корал " Атанас Русев, който той по-рано през днешния ден замеси с Румен Николов - Пашата в историята с фалшифицираните документи, той отвърна на удара. 

По-рано през днешния ден Кирил Петков описа в своя профил по какъв начин през 2022 година дал лист на тогавашния основен прокурор Иван Гешев с 19 имена и Румен Николов - Пашата бил едно от имената. По думите на съпредседателя на " Продължаваме промяната " по-късно ръководителят на съдружие " Да опазим Корал " Атанас Русев му се обадил, с цел да му крещи за какво е присъединил Пашата в листата. По-късно се обадил и на бащата на Петков по същата причина.

Русев назова тези изказвания " изтъркани опорки, дето ги спускаш, с цел да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката ". Председателят на сдружението твърди, че това са неистини и сподели, че ще заведе дело за клюка против Петков. 

" Ние реагираме по закон, тъй като всяко бездействия от страна на сдружението и персонално от моя страна би означавало съучастничество към това закононарушение, което не може да допуснем. Потърпевши са освен Корал, само че и цялото общество, което ти имаш искания да управляваш.

Докога ще продължаваш по този начин да лъжеш и да мажеш? Такива хора като теб би трябвало да бъдат освен отвън политиката, само че и отвън публичния живот. Ти излъга и съобщи очакванията на цялостен един народ. Знаеш каква е ориста на предателите по правдивост ", написа още Атанас Русев във фейсбук профила си. 

С коментар се включи и бащата на Кирил Петков - Петко, който съобщи, че Русев неведнъж му е казвал, че е непосредствен с Пашата. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР