Роджър Федерер ще бъде до последно под въпрос за Fткритото

...
Роджър Федерер ще бъде до последно под въпрос за Fткритото
Коментари Харесай

Федерер ще бъде до последно под въпрос за Мелбърн

Роджър Федерер ще бъде до последно под въпрос за Fткритото състезание по тенис на Австралия. Швейцарецът съобщи, че двете интервенции на коляното в левия крайник по-рано през годината към момента не му разрешават да тренира пълноценно и той не е изцяло подготвен за игра на най-високо равнище.

" Надявах се да бъда на 100 % подготвен още през октомври, само че и до ден сегашен не съм. Не знам дали това ще се промени до Fткритото състезание на Австралия ", съобщи Федерер за швейцарските медии.

" Втората интервенция бе тази, която забави напредъка ми, само че в последните няколко месеца подобен сигурно има. Ще забележим по какъв начин ще се развият нещата. Продължавам да върша физиотерапия и поставям старания за завръщането ми, само че към момента не знам по какъв начин ще се усещам по време на мач ".

Откритото състезание на Австралия е планувано за 18-31 януари, само че може и да бъде отсрочено за 8-21 февруари за прецизиране на протоколите против ЪДЭСА-19.

" Ако шампионатът бъде отсрочен, това сигурно ще ми помогне ", добави Федерер, който бе разгласен за състезател номер 1 на Швейцария от 1950 година насам.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР