Роджър Федерер разкри, че не е бил поканен на сватбата

...
Роджър Федерер разкри, че не е бил поканен на сватбата
Коментари Харесай

Федерер не е бил поканен на сватбата на Рафа

Роджър Федерер разкри, че не е бил поканен на сватбата на Рафаел Надал. До този миг се смяташе, че Маестрото не е отишъл на празнеството в Майорка поради идното си присъединяване на шампионата в Базел. Поне такава информация бе тиражирана от списание Hola, откакто швейцарецът и брачната половинка му Мирка не се появиха измежду гостите в имението-крепост Ла Fortaleza.

¡Rafael Nadal y Mery Perelló se casaron!

Mirá las primeras fotos de la boda celebrada en uno de los lugares más caros y lujosos de España.

https://t.co/wKGvBpRrHe pic.twitter.com/vAH6JlJ9Bq
— Canal Net TV (@CanalNetAr) October 21, 2019 “Не бях поканен, само че и не съм го очаквал. Това въобще не е проблем. Поздравих го в деня на сватбата и не чаках да ми отговори. Знаех, че има да прави по-важни неща. Като да отпразнува уместно събитието”, съобщи Федерер, който приказва преди старта на домашния за него шампионат Swiss Indoors Basel.

Рекордьорът по трофеи от Големия шлем е най-успешният състезател в историята на конкуренцията, в която преди време е бил подавач на топки. Той е печели купата в родния си град девет пъти до този миг, а във впечатляващия лист с някогашни първенци личат имената на легендите Бьорн Борг, Иван Лендъл, Джон Макенроу, Борис Бекер, Стефан Едберг и Пийт Сампрас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР