Родителите забравиха бебето си в количка на супермаркет. Инцидентът е

...
Родителите забравиха бебето си в количка на супермаркет. Инцидентът е
Коментари Харесай

Родителите забравиха 4-месечното си бебе в количка за пазару...

Родителите не помниха бебето си в количка на супермаркет. Инцидентът е станал в община Лагис в бразилския щат Санта Катарина, написа The Sun.

По време на извършване на покупки клиентите на супермаркета попаднали на непредвидена находка - 4-месечно момченце, което седяло в столче за кола в количка. Родителите на детето не са били в близост. Посетители на магазина разказали за бебето на защитата и полицията.

До идването на полицията бащата и майката на момчето се върнали в супермаркета. Те обяснили на органите на реда, че напуснали магазина, поставили хранителни артикули в колата и се прибрали, като не запомнили да качат сина си в колата. Не забелязали незабавно отсъствието на детето. Полицията решила да не подхваща никакви дейности против двойката.

През май 2019 година в Хамбург, Германия, родителите не помниха бебето си в такси на път от болничното заведение. Когато водачът спрял колата пред къщата, двойката платила и си тръгнала. След няколко минути родителите откриха, че са не запомнили новороденото в колата, напомня БГНЕС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР