Родителите на неприети в детските градини и ясли деца излизат

...
Родителите на неприети в детските градини и ясли деца излизат
Коментари Харесай

Родители и тази вечер на протест пред Столична община

Родителите на неприети в детските градини и ясли деца излизат на пред Столична община през днешния ден от 17:00 ч. , осведоми БГНЕС. Ето какви са аргументите и какво споделят майките и татковците:
" Ние родителите на неприети и признати деца ще изразим негодуванието си от смазващата ни страна в лицето на ръководещите, която ни принуждава да оцеляваме на ръба. Не имаме вяра на следващата небивалица за отплата от 650 лв.. Искаме прецизиране на сумата, както и намаление на критериите за приемането й. Искаме си местата, които би трябвало да бъдат обезпечени на всяко едно българче. Държавата, която разигра децата ни на лотария и остави хиляди дечица, гледащи яслите и градините единствено от външната им страна.
 Нов митинг против дефицита на детски градини в София Нов митинг против дефицита на детски градини в София
Родители провеждат нов митинг против дефицита тук-там в детските ясли и градини в София. След класирането на 17 май стана ясно, ч...
Искаме пояснение за протичащото се, както и оферти за решение на проблемите в най-кратък период. Искаме дотъкмяване на започнатите планове и стремително строителство на нови детски заведения доколкото това е допустимо, показват родителите. Искаме отплата за неприетите деца без ограничаване във възрастта. По-малките също заслужават обезщетение. В периода сред 2- и 3-годишна възраст всяко едно семейство остава без помощ от страната (майчинство), което прави препитаването на множеството фамилии още по-трудно ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР