Родители са арестувани в американския щат Пенсилвания за смъртта на

...
Родители са арестувани в американския щат Пенсилвания за смъртта на
Коментари Харесай

Арестуваха родители за смъртта на бебето им, не вярвали в медицината


Родители са задържани в американския щат Пенсилвания за гибелта на новородения им наследник, оповестяват от прокуратурата, представена от Ен Би Си Нюз.

34-годишната Ейми Хьонигке и брачният партньор ѝ 31-годишният Дрю Хьонигкеса упрекнати в непредумишлено ликвидиране.

Според проверяващите двойката не е завела си в болница, тъй като не са вярвали в актуалната.

Задържана е и другарка на фамилията 47–годишната Бриджит Мекес. Според следователите тя е участвала на раждането вкъщи на бебето.

Случаят е от 14 януари тази година.

От полицията оповестяват, че са получили сигнал на 20 януари от майката, която е декларирала, че е намерила сина си мъртъв в кошарата.

При идване управляващите са открили, че детето е умряло към три дни преди да получат сигнала.

До леглото на бебето са открити " инфузер и съд с изгорени билки ".

Ейми Хьонигке споделя на проверяващите, че синът ѝ е почнал да демонстрира признаци, че се бори да диша след раждането, само че малко по-късно " посинява ".

От прокуратурата оповестяват, че родителите са се пробвали да възстановят дишането на бебето като са употребявали инфузер с ментово масло и са се пробвали да основат спонтанна дихателна тръба от бутилка с вода.

На въпроса на проверяващите за какво не е завела бебето в здравно заведение, тя споделила, че тя и брачният партньор ѝ не имат вяра в актуалната медицина и живеят нетрадиционен метод живот, в който не признават времеви рамки или дни от седмицата. Двамата са се страхували, че управляващите ще лишават 2-годишната им щерка. Момиченцето също е родено у дома и няма акт за раждане.

В дома им е открит и дървен ковчег, изработен ръчно, само че Дрю Хьонигке е споделил, че не могат сами да погребат бебето, тъй като земята е замръзнала.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР