Роденият под името Даниел Йорданов тр@нсджендър си пати сериозно от

...
Роденият под името Даниел Йорданов тр@нсджендър си пати сериозно от
Коментари Харесай

Уродът Емили Тротинетката ще бъде насилван 5 години поред! Искаше да е известен, ще стане, но сред загорели жени

Роденият под името Даниел Йорданов тр@нсджендър си пати съществено от неналичието на всевъзможни морални полезности и образование. Емили Тротинетката, както е прочут този изверг през последните години, ще лежи в пандиза цели 5 години.

Същата орис чака Тодор Огнянов – Тошо Куката и Петко Атанасов – Чеченеца. Пловдивският областен съд преглежда случая им като безчинство от най-тежък вид, за което се планува до 5 години отнемане от независимост.

Причината за прекомерно тежките наказания е, че гаврата на тримата изроди е с момче със специфични потребности. Това усилва тройно виновността на причинителите.

Един от служителите на реда, проверяващи случая, разкри пред медиите, че арестуваните са го създали за пари и популярност. Те са очаквали съществени финансови приходи в интернет от този клип, както и да станат разпознаваеми за цяла България.

Чеченеца и Куката точно по този начин се устоят. Те са много известни измежду подрастващите сред 10 и 18 година Дори постоянно били канени като посетител реализатори на детски рождени дни и други събития. По този метод си докарвали по 5 бона месечно и живеели пищно.

Случаят с Емили е малко по-различен. Тя не се употребява с толкоз почитатели поради промяната на пола и безумията, които извърши по автомагистралите, след което й лепнаха прякора Тротинетката. Издържа се от инвалидна пенсия, за което разкри някогашният й избраник Тихомир Рангелов.

Всъщност Тишо също е застрашен от влизане зад решетките. Той също е на клипа и въпреки да не взе участие в униженията, се смее дружно с всички, заради което сега го проверяват.

На всички тези морално деградирали хора им предстоят години на полови насилвания в пандиза. Макар експанзията да не е нещо положително, може пък по този начин най-сетне да се замислят какво са предизвикали на близките.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Емили Тротинетката Тошо Куката Чеченеца
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР