Роден букмейкър е пуснал коефициенти за следващия премиер на България

...
Роден букмейкър е пуснал коефициенти за следващия премиер на България
Коментари Харесай

Букмейкъри: Геро и Азис с повече шанс за премиреския пост от ген. Атанас Атанасов

Роден букмейкър е пуснал коефициенти за идващия министър председател на България написа „ 24 часа “. В листата с вероятните имена за министър-председател, на които може да се залага, влизат разнообразни имена от разнообразни сфери- в това число такива от шоубизнеса, медицината и спорта.

Според политическия
хазарт, най-вероятно след петите следващи парламентарни избори на 2 април да имаме длъжностен, а не постоянен министър председател.Премиерът обаче съгласно упованията няма да е Гълъб Донев, нито незнаен. Възможен е Атанас Пеканов.

На четвърто място в подреждането е шансът да се сглоби четвърти кабинет „ Борисов ”, въпреки водачът на ГЕРБ към този момент на няколко пъти да изясни, че този път счита да отстъпи, като прикани и останалите политически сили към примирение и компромис в името на излизането на страната от рецесията.

От водачите на ПП-ДБ с най-големи шансове е съпредседателят на „ Промяната ” Асен Василев. После са Даниел Митов и Томислав Дончев, които изпреварват Христо Иванов и Никола Минчев.  Чак на 15-тата позиция е някогашния министър председател Кирил Петков, който е изпреварен от Тома Биков, Екатерина Захариева, Ивайло Мирчев, Иван Демерджиев и Стефан Янев.  

С най-слаби шансове от четиримата водачи на обединението ПП-ДБ е ген. Атанас Атанасов. Той е задминат от звезди като Васил Боянов-Азис и Герасим Георгиев-Геро, както и от водачите на Движение за права и свободи и „ Възраждане “. 

Любопитно е, че възможностите на Сергей Станишев за премиерския пост се правят оценка като по-високи от тези на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Станишев е с коефициент от 81,00, колкото имат някогашният състезателен министър от ГЕРБ Красен Кралев, знаковата фигура от ПП-ДБ Даниел Лорер, Николай Нанков, Бойко Рашков, президентът Росен Плевнелиев и Соломон Паси.

Нинова е в групата имета с коефициент 101,00, където са още Росен Желязков, Йордан Цонев и Симеон Сакскобургготски.

Боксьорът Кубрат Пулев също е в листата на възможните министър председатели, само че неговите шансове са 151/1, а Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Борислав Михайлов имат толкоз късмет за министър председатели, колкото кметът на София Йорданка Фандъкова и водачът на „ Спаси София ” Борис Бонев. В тази част на таблицата са и Боян Расате, Светльо Витков и шефът на ВМА Венцислав Мутафчийски.

С най-малки шансове съгласно
букмейкърите са медиците Тодор Кантарджиев, Ангел Кунчев и Атанас Мангъров.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР