Роби Уилямс винаги е бил от звездите, които не държат

...
Роби Уилямс винаги е бил от звездите, които не държат
Коментари Харесай

Роби Уилямс мислел за самоубийство

Роби Уилямс постоянно е бил от звездите, които не държат на приличието и определението „ безгрижник “ им подхожда. Певецът не крие и че в разгара на славата си е залитнал по алкохола и опиатите, което му е основало значително проблеми в живота.

Наскоро той показа, че несъразмерната приложимост на кокаин и предходният му дом, който считал, че е обладан от тъмни сили, са го подтикнали към мисли за самоубийство.

„ Дълго време усещах тежка и някак тъмна сила в този дом, имаше и физически проявления. Тогавашната ми другарка мислеше, че това е духът на дядо ѝ. Чуваха се стъпки по пода, по стълбите... Тогава взимах доста кокаин. С времето ставаше по-лошо и постоянно спях на задната седалка в колата, тъй като ме беше боязън. Това се случваше в продължение на цели два месеца, мислех че в никакъв случай няма да се отърва, бях на ръба да се самоубия “, споделя артистът.

Роби нееднократно е приказвал намерено за зависимостта си към опиатите, която нараствала от ден на ден с времето, до момента в който един ден през 2007 година мениджърите му не го принудили да влезе в клиника.

„ За мен беше същински призрачен сън да вляза в клиника. И преди този момент бях ходил и намирах това място за влудяващо скучно. Изобщо не желаех даже да се приближавам до него. Не можех да допускам, че съм стигнал дотук. Знам обаче, че в случай че не бях влезнал в клиника, в този момент щях да съм мъртъв. Щях да си отида от свръхдоза “, споделя още Роби Уилямс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР