Роберто Пейдро, кардиологът на , говори за сърдечните проблеми на

...
Роберто Пейдро, кардиологът на , говори за сърдечните проблеми на
Коментари Харесай

Кардиологът на Кун разкри какви са проблемите, довели до пенсионирането му

Роберто Пейдро, кардиологът на , приказва за сърдечните проблеми на нападателя, поради които той постави завършек на кариерата си на 33 години. Аржентинецът се почувства зле по време на мача на своя с Алавес на 30 октомври, след което стана ясно, че има проблеми със сърцето. Месец и половина по-късно звездата разгласи, че се отдръпва от футбола вечно.
" През 2004 година го лекувахме от суправентикуларна аритмия. Той е феномен, тъй като по-късно игра футбол още 17 години. Сега се появи нещо друго, което няма нищо общо с този проблем. Освен това няма нищо общо с ковид или имунизация, това е изключено ", съобщи лекарят за " Sportia ".
" Открихме белег, евентуално от миокардит, който е предизвикал тази аритмия. Накратко, аргументите за аритмията на Агуеро са незнайни. Той има дребен белег, който предизвиква аритмии. Така по време на мача се прояви тахикардия. Сигурно в миналото през живота си е имал миокардит, който е оставил милиметров белег, заради което се появи аритмия. Не става въпрос за коронавирус ", продължи кардиологът.
" Вероятно, в случай че беше на 23 години, щеше да е допустимо да се изчакат 3 месеца и да се направи ново проучване. Но в този момент в това няма никакъв смисъл и решението да приключи кариерата си е идеалното. Той последва препоръките. Няма да има проблеми, в случай че играе футбол с другари. Той мина тестванията с доста високо натоварване и без никаква аритмия ", приключи доктор Пейдро.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР